Free Trial Ad
Why Subscribe?
  • Player/Prospect News
  • Exclusive Insider Info
  • Members-Only Forums
  • Exclusive Videos
  • Subscribe Now!
InboxChat RoomChat Room (0 fans in chatroom)
Reply to TopicPost New Topic
< Prev.  Page of 8  Next >

RE: Official Question and Answer Thread.

Avatar

Posted: 1/5/2012 9:08 AM

RE: Official Question and Answer Thread. 


PackFloyd wrote: are my replies showing up?
_____________________________

 
I always thought he was called Black Santa b/c he was a fat black man -- IC
Reply | Quote
Avatar

Posted: 1/5/2012 9:09 AM

RE: Official Question and Answer Thread. 


when I try to quote someone, my comments are not showing up...any ideas?
_____________________________

 
I always thought he was called Black Santa b/c he was a fat black man -- IC
Reply | Quote
Avatar

Posted: 1/5/2012 9:30 AM

RE: Official Question and Answer Thread. 



PackFloyd wrote: when I try to quote someone, my comments are not showing up...any ideas?
check the NT IE 9 problem topic

FB prediction (2010)3-9/1-7 (11)5-7/2-6 (12)7-5/4-4, (13)7-5/4-4 (2014) 8-4/4-4
MBB prediction (2010-11) 21-9/10-6 (2011-12) 19-12/7-9 (2012-13) 24-7/12-6


Reply | Quote
Avatar

Posted: 1/5/2012 9:45 AM

RE: Official Question and Answer Thread. 


^thanks wolfer!
_____________________________

 
I always thought he was called Black Santa b/c he was a fat black man -- IC
Reply | Quote
Avatar

Posted: 1/5/2012 9:50 AM

RE: Official Question and Answer Thread. 



wolfer79 wrote:
PackFloyd wrote: when I try to quote someone, my comments are not showing up...any ideas?
check the NT IE 9 problem topic
Adding scout.com to compatibility view worked!  Thanks again
_____________________________

 
I always thought he was called Black Santa b/c he was a fat black man -- IC
Reply | Quote
Avatar

Posted: 1/11/2012 2:43 PM

RE: Official Question and Answer Thread. 


No answer for my question?
Reply | Quote
Avatar

Posted: 3/8/2012 8:59 PM

Re: Official Question and Answer Thread. 


NT
Reply | Quote
Avatar

Posted: 3/24/2012 2:22 AM

RE: Official Question and Answer Thread. 


simple question. i have an avatar but its not showing up. is there some minimum post count for avatar and sig?

Am I doing this right?
Reply | Quote
Avatar

Posted: 5/21/2012 10:21 AM

RE: Official Question and Answer Thread. 


OMG


Woke up this morning about 10:13

6 pack of stout and a stick of sensi
Reply | Quote
Avatar

Posted: 6/16/2012 11:56 PM

Re: Official Question and Answer Thread. 


I tried to change my avatar, but it keeps putting up an old avatar.  I don't even remember having this one with tuffie with a bag on his head.

_______________________________________________

GO PACK!

Reply | Quote
Avatar

Posted: 9/11/2012 3:35 PM

RE: Official Question and Answer Thread. 


no avatar on sports forum and no sig line on any forum. Help please.
"Historically, even looking back to when Dean Smith coached, UNC has just been a team that doesn’t foul that much,’’ said John Clougherty, the ACC’s head of officials.

Reply | Quote
Avatar

Posted: 9/15/2012 6:03 PM

RE: Official Question and Answer Thread. 


<img>http://i.imgur.com/0MfKo.gif/<img> ;

Last edited 9/15/2012 6:03 PM by rattlinjalopyofwolfylove

Reply | Quote
Avatar

Posted: 10/2/2013 11:25 AM

RE: Official Question and Answer Thread. 


Adding an Avatar:
1) Under My Menu, click on My Profile.
2) Just to the left of My Menu, click on Edit Profile.
3) Click on the Change Button at the bottom of the Profile Edit window.
4)When the screen pops up, click on the Browse Button, and then find yourAvatar. NOTE: The Avatar must be a .jpg or a .gif file. No other imagetypes will work.
5) Click on Save on that window, and then Save on the main window.
6) Wait about 20 minutes, and ALL your posts should reflect the new Avatar being there.
Note:Two NEW THINGS about Avatars on these boards over EzBoard: Your ImageMUST be on your LOCAL Hard Drive. Your Image also MUST be 100X100 orsmaller. Most Computers have some kind of photo editor software. Youcan use it to reduce the size of any image.






I am not finding the Edit Profile button, help!

I need my slightly-darker-black black suit.
Reply | Quote

Posted: 11/11/2013 8:41 AM

Re: Official Question and Answer Thread. 


Ok,here's an odd problem.  Use Mozilla Firefox at home and at work.  Boards work fine at work.  At home, I have some kind of frame sizing issue where Boards show up too large for the frame and I have to work the sliding bars at bottom and side of frame.  Pretty sure version of Firefox at home is MORE up to date (v. 25.0) (because I don't have admin privileges at work).  Anyone else had this problem?


There is a principle which is a bar against all information, which is proof against all arguments and which can not fail to keep a man in everlasting ignorance-that principle is contempt prior to investigation.
     --HERBERT SPENCER

Reply | Quote
Avatar

Posted: 11/11/2013 4:37 PM

Re: Official Question and Answer Thread. 



89Gradv2 wrote: Ok,here's an odd problem.  Use Mozilla Firefox at home and at work.  Boards work fine at work.  At home, I have some kind of frame sizing issue where Boards show up too large for the frame and I have to work the sliding bars at bottom and side of frame.  Pretty sure version of Firefox at home is MORE up to date (v. 25.0) (because I don't have admin privileges at work).  Anyone else had this problem?
Is it on all topics?

The box score topic on premium MBB board is really messed up.

I think you can change settings in your profile, but will need some time to check.

FB prediction (2010)3-9/1-7 (11)5-7/2-6 (12)7-5/4-4, (13)7-5/4-4 (2014) 8-4/4-4
MBB prediction (2010-11) 21-9/10-6 (2011-12) 19-12/7-9 (2012-13) 24-7/12-6


Reply | Quote

Posted: 11/11/2013 11:17 PM

Re: Official Question and Answer Thread. 



wolfer79 wrote:
89Gradv2 wrote: Ok,here's an odd problem.  Use Mozilla Firefox at home and at work.  Boards work fine at work.  At home, I have some kind of frame sizing issue where Boards show up too large for the frame and I have to work the sliding bars at bottom and side of frame.  Pretty sure version of Firefox at home is MORE up to date (v. 25.0) (because I don't have admin privileges at work).  Anyone else had this problem?
Is it on all topics?

The box score topic on premium MBB board is really messed up.

I think you can change settings in your profile, but will need some time to check.
All topics, all boards.


There is a principle which is a bar against all information, which is proof against all arguments and which can not fail to keep a man in everlasting ignorance-that principle is contempt prior to investigation.
     --HERBERT SPENCER

Reply | Quote
Avatar

Posted: 12/14/2013 9:32 AM

Re: Official Question and Answer Thread. 


What's wrong w/ the link insertion feature?   (Chain link icon).    When I highlight text, hit the link symbol, paste in the address, and hit insert, it then goes blank like I've inserted nothing.    Used to work flawlessly.   Now, not at all?
Reply | Quote
Avatar

Posted: 12/14/2013 9:58 AM

Re: Official Question and Answer Thread. 



GrandWolf wrote: What's wrong w/ the link insertion feature?   (Chain link icon).    When I highlight text, hit the link symbol, paste in the address, and hit insert, it then goes blank like I've inserted nothing.    Used to work flawlessly.   Now, not at all?
sometimes I have had to just start the link process over, not sure why it happens

what browser are you using?

FB prediction (2010)3-9/1-7 (11)5-7/2-6 (12)7-5/4-4, (13)7-5/4-4 (2014) 8-4/4-4
MBB prediction (2010-11) 21-9/10-6 (2011-12) 19-12/7-9 (2012-13) 24-7/12-6


Last edited 12/14/2013 9:58 AM by wolfer79

Reply | Quote
Avatar

Posted: 12/14/2013 12:07 PM

Re: Official Question and Answer Thread. 


IE 11. Now that I think about it, I believe it was this week when I upgraded, which is about the same time I noticed the "link" issue.
Reply | Quote
Avatar

Posted: 12/23/2013 10:46 AM

Re: Official Question and Answer Thread. 



wolfer79 wrote:
GrandWolf wrote: What's wrong w/ the link insertion feature?   (Chain link icon).    When I highlight text, hit the link symbol, paste in the address, and hit insert, it then goes blank like I've inserted nothing.    Used to work flawlessly.   Now, not at all?
sometimes I have had to just start the link process over, not sure why it happens

what browser are you using?
Went in this morning and removed all updates from IE 11.   That has seemed to fix the problem.    IE 11 doesn't play nice with the web-link feature on these boards.
Reply | Quote
Reply to TopicPost New Topic
< Prev.  Page of 8  Next >