Free Trial Ad
Why Subscribe?
  • Player/Prospect News
  • Exclusive Insider Info
  • Members-Only Forums
  • Exclusive Videos
  • Subscribe Now!
InboxChat RoomChat Room (0 fans in chatroom)

HELP TOPIC: Posting comments disappearing (NT)

Posted: 7/1/2011 7:39 AM

HELP TOPIC: Posting comments disappearing (NT) 


It appears many users are having trouble posting to threads lately.  The problem is that you want to reply to a thread or start a new thread.   You type your comments and post, but the comments don't show up and are usually replaced by NT (no text).  The problem seems to occur for those users that are using Internet Explorer under Windows 7.  This problem has been going on for about a month or so.

I have notified the site administrator about the issue, so hopefully the Scout technical support staff can resolve it.  In the meantime, the workaround is to use a different web browser.  I have tried Mozilla Firefox, and that works.  Others have said that Google Chrome also works.  These browsers may be downloaded for free.  If and when the problem is resolved, I will notify everyone about it via this thread.

Feel free to post any comments related to this issue here.  Thanks for your patience.

Last edited 7/6/2011 3:28 PM by jms397

Reply | Quote

Posted: 7/1/2011 11:56 AM

Re: Having trouble posting? Please read. 


The following is a response I received from our publisher support people:

"The "NT" phenomenon occurs for end users who are using older versions of IE9 (Microsoft has fixed it in the newest release).

The solution is to update the MSIE 9 browser or... to enable the "compatibility mode" on their existing IE9 browser."

I am told that is the computer-illiterate version of what is happening.  However, a simple solution was granted: "Use the compatibility-mode on your browser."

Last edited 7/1/2011 12:31 PM by JackLyman

Reply | Quote
Avatar

Posted: 7/1/2011 10:04 PM

Re: Having trouble posting? Please read. 



jms397 wrote: It appears many users are having trouble posting to threads lately.  The problem is that you want to reply to a thread or start a new thread.   You type your comments and post, but the comments don't show up and are usually replaced by NT (no text).  The problem seems to occur for those users that are using Internet Explorer under Windows 7.  This problem has been going on for about a month or so.

I have notified the site administrator about the issue, so hopefully the Scout technical support staff can resolve it.  In the meantime, the workaround is to use a different web browser.  I have tried Mozilla Firefox, and that works.  Others have said that Google Chrome also works.  These browsers may be downloaded for free.  If and when the problem is resolved, I will notify everyone about it via this thread.

Feel free to post any comments related to this issue here.  Thanks for your patience.
I would not use google anything. They track every place you go and keep the records indefinitely.  For example any search is logged and retained. Firefox is much better than IE.  I can't even use IE on my new computer as it locks up all the time. Microsoft=2nd rate software just my opinion.
Formerly Nobowl

Illinois Football slightly worse than Indiana

Reply | Quote
Avatar

Posted: 7/5/2011 6:45 AM

Re: Having trouble posting? Please read. 


To follow up with what you guys said, in IE 9:

- Go to Tools
- Click on "Compatibility View Settings"
- Add "scout.com" to websites to use compatibility on.

And it now works for me.

My passions are Colts & Rams football, Lakers basketball, Oilers hockey, and Padres baseball...but my heart bleeds Orange & Blue Illini!
Reply | Quote

Posted: 12/4/2011 4:52 PM

Re: HELP TOPIC: Posting comments disappearing (NT) 



jms397 wrote: It appears many users are having trouble posting to threads lately.  The problem is that you want to reply to a thread or start a new thread.   You type your comments and post, but the comments don't show up and are usually replaced by NT (no text).  The problem seems to occur for those users that are using Internet Explorer under Windows 7.  This problem has been going on for about a month or so.

I have notified the site administrator about the issue, so hopefully the Scout technical support staff can resolve it.  In the meantime, the workaround is to use a different web browser.  I have tried Mozilla Firefox, and that works.  Others have said that Google Chrome also works.  These browsers may be downloaded for free.  If and when the problem is resolved, I will notify everyone about it via this thread.

Feel free to post any comments related to this issue here.  Thanks for your patience.
This problem started for me when I made a post from my new tablet.  I can post from that  tablet (with many typos) but can't post from my PC anymore.  This is a test of that compatibility mode thing so if you see this then that works.

edit:  it works...Thanks !

Last edited 12/4/2011 4:52 PM by ToutLeMonde

Reply | Quote

Posted: 1/4/2012 10:09 AM

Re: HELP TOPIC: Posting comments disappearing (NT) 


Hello!!! can you see me?   cool

If this works, then muchos gratias to jms for pointing me to this thread,

.... sunk costs can be an anchor and drag you down if you keep worrying about them...

Reply | Quote